Et godt hjem for fisk og folk

VAQ er en ledende norsk leverandør av landbaserte oppdrettsanlegg. Vi spesialiserer oss på ressursbesparende RAS-anlegg med den beste vannkvaliteten for at fisken skal trives.  Vi er med i alle faser av prosjekter, fra forstudier til ferdigbygde- og igangkjørte anlegg.

Optimal
vannkvalitet

God
fiskevelferd

Ansvarlig
vekst

Med fokus på trygge løsninger, ansvarlig ressursbruk, dyktige ansatte og godt samarbeid med våre engasjerte kunder, skaper vi gode hjem for fisk og folk.

Våre fokusområder

Optimal vannkvalitet

Optimal vannkvalitet er avgjørende for vellykket oppdrett. Våre løsninger, inkludert RAS- og gjennomstrømningsanlegg, er designet for å opprettholde stabil og høy vannkvalitet som sikrer et trygt og godt miljø for fisken.



Gjennom vår tekniske kompetanse er vannkvalitet ivaretatt i design, planlegging og utførelse. Vi sørger for at vannparametrene tilpasses nøyaktig etter kundens behov, noe som resulterer i bedre vekstvilkår og høyere produksjonseffektivitet. Vi leverer egne system for overvåkning, og hjelper våre kunder med å oppnå sikker drift gjennom teknisk støtte og vedlikeholdstjenester.

God fiskevelferd

God fiskevelferd er en hjørnestein i våre løsninger hos VAQ. Fiskevelferd ikke bare er et etisk ansvar, men også en nøkkel til ansvarlig vekst i oppdrettsnæringen.

Våre anlegg er utviklet for å sikre at fiskene trives under optimale forhold, med riktig vannkvalitet, god plass og minimalt stress. Fiskens ve og vel er vår hovedprioritet.
Vår tekniske kompetanse gjør det mulig å skreddersy løsninger som sikrer at anleggene blir gode hjem for fisk.

Vi tilbyr opplæring og driftsoppfølging for å sørge for at våre kunder kan opprettholde høye standarder for fiskevelferd gjennom hele produksjonsprosessen.

Anvarlig vekst

Ansvarlig vekst er kjernen i alt vi gjør hos VAQ. Vi jobber for å levere løsninger som ikke bare er økonomisk levedyktige, men også miljømessig ansvarlige. Våre RAS-anlegg reduserer behovet for ferskvannsressurser og minimerer utslipp, noe som bidrar til en mer bærekraftig oppdrettsindustri.

Vi fokuserer på å utvikle anlegg med lang levetid og høy effektivitet, slik at våre kunder kan oppnå vekst uten å gå på kompromiss med miljøet. Gjennom tett samarbeid og kontinuerlig støtte hjelper vi våre kunder med å nå sine bærekraftsmål og drive en ansvarlig og fremtidsrettet virksomhet.

Vi bryr oss om å skape gode arbeidsplasser på anleggene vi bygger og å bidra til positive ringvirkninger i lokalsamfunnnene rundt.

Hva gjør vi?

Vi følger prosjekter fra første idé til de er ferdig bygget og satt i drift. Sammen med kundene våre finner vi frem de riktige prosessløsningene som skaper gode hjem for fisk og folk.

Vi er oppdretternes partner for god drift og leverer alt fra totalleveranser på RAS til komponentsalg.

Prosjekter

Våre viktigste referanser er fiskene som trives i anleggene vi har levert, og menneskene som passer på dem.

Lær mer om prosjektene våre.

Se våre prosjekter

Komponenter, service & vedlikehold

Vi tilbyr pålitelig service og ettermarkedsstøtte for å sikre at våre kunders anlegg fungerer etter overtakelse. Vårt serviceprogram inkluderer vedlikehold, reparasjoner, oppgraderinger og teknisk støtte.

Vårt mål er å sikre langvarig drift og fornøyde kunder gjennom kontinuerlig støtte og oppfølging.

Våre løsninger